(iOS) Hero Rush: Adventure RPG обманює необмежену кількість дорогоцінних каменів
Mar 14, 2022 16:49:06 GMT -5
Post by reipavsaconland on Mar 14, 2022 16:49:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Rush: Adventure RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Rush: Adventure RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює необмежену кількість дорогоцінних каменів ▞▞▞
▞▞▞ Hero Rush: Adventure RPG 2022 version ▞▞▞
Я закінчив усі етапи.. оновіть, будь ласка
ця гра весела, але стає складніше, коли ви заходите далеко в грі, тому оновіть свого героя
Hero Rush: Adventure RPG Akčné bog
Я хочу перезапустити
дивовижна, захоплююча гра
Завжди реєструйтеся!
чудова гра від чудових людей 😊
гарна гра
Гра відстає, не відкриває скриню, коли вона відкриває скриню, займає більше 24 годин і навіть говорить 3 години
Прочитай це. Гра в порядку. Я грав десяток таких ігор. Проблеми в цій грі: маленька карта, вороги у вході (буквально перед вами, як тільки ви перейдете на наступний етап) немає часу, щоб втекти, коли вас вдарили. Це означає сказати, що якщо у вас потрапили 3 або більше куль, ви мертві. Навіть якщо ви добре ухиляєтеся від ворогів з маленькою картою, я на 200% впевнений, що вас вдарять. Вам немає місця для втечі. Тому я ставлю вам 1 зірку.
Я грав у неї близько 1 хвилини. Час відповіді неймовірно повільний. Це неможливо грати.
Гарна гра мені подобається
добре
Я розумію, що ви намагаєтеся заробити гроші на своїй грі, але навіщо створювати гру, створену для того, щоб хтось зазнав невдачі, а потім робити це настільки очевидним? Я думаю, що відчайдушні ситуації вимагають відчайдушних заходів!😂
чудова гра для гри.
чудова гра, але постійно вимикається збій
Ball Blast Arkádové afg
Насолоджувався, але більше не завантажується. Видалення
весела гра подобається графіка
весело весело грати годинами
Гра насправді весела і має унікальні функції, які ви не знайдете в жодній іншій іграх, але, на жаль, я страждав від відставання, коли люди починають приєднуватися до ваших атак ... Не знаю, чому мій Інтернет стабільний, я навіть можу грати CODM тут, у моєму телефоні, будь ласка, усуньте проблему, і я перепишу свій відгук 👍
Ні. Єдине, що ви змінили, це зовнішній вигляд. Геймплей все ще поганий. Вам ще потрібно виправити помилки. Вороги все ще мають багато HP і займають занадто багато часу, щоб вбити. Кімнати створені для того, щоб налаштувати вас на невдачу. Нерозумно ставити ворогів з розкидним пострілом прямо біля входу на сцену, щоб ви не могли їх уникнути. Вороги не повинні мати можливість стріляти крізь стіни. Вороги не повинні ранити вас, коли ви натикаєтеся на них, якщо ви не завдаєте їм болю, коли вони натикаєтеся на вас. Обладнання обмежене. Броня зовсім не допомагає.
Привіт, розробники, ця гра хороша. Сподіваюся, ви можете додати Pvp в цю гру, щоб гравець міг використовувати свою збірку та мутіграватор боса для більшої дії.
Моя гра починається зараз... що б ви не робили, це спрацювало...тепер у верхній частині кнопка нагороди на корону, схоже, не працює... Сподіваюся, оновлення виправить це... ... ... Чи не виправлено оновлення досі, щоб отримати винагороду..
Гра настільки погана, що я не зміг ознайомитися з підручником... тому що гра така жахлива. 90-ті назвали, і вони хочуть кращої гри.
Барвистий, милий і веселий рогалик
Не витрачайте свій час. Відсутність підтримки, повна помилок. Вони зменшили пошкодження персонажа. Хакери зіпсують гру. Було весело розповісти оновлення.
Hero Rush: Adventure RPG Action qro
f>**:
Я поставив йому дві зірки, бо вважаю, що у нього є потенціал. Ви прориваєте перші кілька рівнів, а потім до біса оновлюєте все своє спорядження, тому що думаєте, що станете ще більш крутим, тільки щоб дізнатися, що оновлення були абсолютно марними і якщо щось зробило вас слабкішими. Лол, так ні, дякую. Я був би радий витратити гроші на таку гру, але ні, якщо це буде так. Це просто не має жодного логічного сенсу.
Не можу дочекатися нових рівнів
Я думаю, що це чудова гра. Огляди, які скаржаться, здається, не розуміють, як зосередитися на певній конструкції або час від часу потребувати трохи подрібнення. Я хотів би бачити підтримку Galaxy Fold 2, оскільки дисплей трохи обрізаний, але в іншому у мене немає претензій.
Хороша гра. В оголошенні це велика будівля з кількома кімнатами. Це було б чудово, але це, як і будь-який інший шутер. Крім того, коробки для атаки для ближнього бою (особливо для обертових) занадто великі. Його сім за межами зброї
Графіка в порядку, але навичок достатньо, я не думаю, чи вдасться вам піднятися на вищу карту .. так, ви можете, якщо можете придбати всі пакети zzzzzz видалити проклята подія відстой
Чудова робота над грою, хлопці
солодкий
зірвати з арки героя
Нагороду отримує ця гра як найгірша в Playstore. Оновлення зброї не має значення. Ваша шкода залишається незмінною для мобів і босів. Який сенс їх модернізувати? Дурна особливість. Те саме броня. Їх оновлення не впливає на дамах, який ви отримуєте. Звичайна тупа.
Ще одна гра-копіювання