Post by reipavsaconland on Mar 14, 2022 16:45:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kakugo - Learning Japanese ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kakugo - Learning Japanese IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب منابع بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Kakugo - Learning Japanese 2022 version ▞▞▞
PAC-MAN 256 - Endless Maze Arcade esep
ساده و خوب
Kakugo - Learning Japanese חינוך xml
😅
این برنامه مانند نرم افزار رایگان هوشمند، کارآمد و رایگان است. دوستش دارم !
برنامه عالی! آگهی رایگان و رایگان! با تشکر!
فرض بر تجربه قبلی در زبان.
Kakugo - Learning Japanese חינוך xml
دقیقا چیزی بود که من به دنبال آن میگشتم!
من آن را دوست دارم اما حالت ترسیم کانجی/کانا باید به طور خودکار کانجی/کانای بعدی را مانند حالت های دیگر نشان دهد. نیازی به کلیک بر روی دکمه next نیست. برنامه مطالعه کانجی نیز این کار را انجام می دهد. امیدوارم در به روز رسانی های آینده اجرا شود. برنامه عالی تا کنون و من از آن به عنوان راه اصلی خود برای مطالعه کانجی استفاده می کنم. با تشکر.
با تشکر برای این برنامه دوستش دارم! فوق العاده مفید من عمدتا از آن برای بررسی کانجی استفاده می کنم. در کانجی می توانیم زیر مجموعه ای از لیست ها را ایجاد کنیم، امیدوارم بتوانیم این کار را در واژگان نیز انجام دهیم. با تشکر و خدا رحمت کند
این به معنای واقعی کلمه یکی از بهترین برنامه های کانجی در اندروید است. من متعجبم که دانلودش خیلی کمه
خروجی گفتار وجود ندارد، اما همچنان بهترین برنامه ای است که تاکنون برای یادگیری ژاپنی دیده ام.
من متوجه شدم این برنامه بسیار کمتر از anki است. برای یادگیری کانجی در "اتاق تاج و تخت" واقعا عالی است
واقعا در مورد کانجی به من کمک کرد
تازه از reddit اومدم شما آن را در زمان بندی عالی برای من انجام دادید، زیرا من در حال یادگیری کانجی هستم و به این نوع کمک نیاز دارم. متشکرم!
این برنامه برای مطالعه شخصی مناسب است، زیرا میتوانید دقیقاً آنچه را که از منابع دیگر یاد میگیرید بررسی کنید. و پوشش جامع انواع بررسی (به ویژه تمرین دست نویس) چیزی است که واقعاً این برنامه را از سایر گزینه ها متمایز می کند. من بر اساس سطوح JLPT (N5، N4، N3، و غیره) مطالعه نمیکنم، اما خوب است که موارد بررسی در یک دسته برای هر سطح قرار میگیرند. به نظر من این برنامه بهتر از گزینه های دیگر، پولی یا غیره است.
این را در reddit دیدم و من حدود 20 دقیقه آن را داشتم اما قبلاً آن را دوست دارم، بسیار مفید است
بهترین برنامه برای یادگیری کانا. در حالی که من فکر می کنم برنامه های بهتری برای یادگیری کانجی وجود دارد، اما این برنامه هنوز مناسب است، اما هنوز برای کانا بی بدیل است. و منبع باز است، بنابراین اگر می خواهید چیزی را تغییر دهید یا اضافه کنید، می توانید آن را خودتان انجام دهید!