Post by reipavsaconland on Mar 14, 2022 16:39:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ výdrž generátoru kódů ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game 2022 version ▞▞▞
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game ஆக்ஷன் mwed
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Akcja rzx
Opravte chyby serveru nyní
Sekasemi
gay
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Akcija xuqa
Dobrá hra, ale v některých oblastech jsem byl zklamán, protože u čísla jedna hra zamrzla číslo dvě, když mi hra nedala nákup, když jsem ji koupil. Což je smutné, že kredity nerostou na stromech, víte.😑
Prosím, mohu získat svůj účet zpět mé jméno bylo ve hře Imaginator, ale můj účet byl restartován Byl jsem mvp, ale můj účet je pryč, pokud je můj účet zpět, dávám tomu pět hvězdiček, ale je to jedna z mých nejlepších her, které jsem hrál ,:-)^_^
Můj telefon se zhroutil, plus odcizení protiúderu
Toto je velmi skvělá hra. Je jako Pixle Gun, ale lepší.
Pěkná hra nemám slov.
Je to dobrá hra a lepší než pixel gun 3D
Rozbitá hra! Nemohu se připojit k jedinému serveru v této hře, toto je problém, který jsem s tím měl před rokem a stále není vyřešen, vše, co mohu udělat, je hrát proti robotům, držím to na 1 hvězdě, dokud to nebude konečně opraveno v příští rok pravděpodobně. Když se pokusím hrát online, zobrazí se mi obrazovka načítání po dobu 3 minut, pak se zobrazí zpráva, že se mi nepodařilo připojit, tak hloupé!
klon Pixel Gun 3D se špatnou hratelností.
Není to hrozné, ale zapnuté servery, když jsou vypáleny kulky, by mohly být mnohem lepší než 1 výstřel z každé útočné pušky
Příliš nudné Nedá se dělat nic jiného, než střílet ostatní hráče
Je to zábavné, ale mám zpoždění
Pokaždé, když hru spustím, spadne, když je hudba zapnutá na 2 sekundy, pak se zhroutí, prosím opravte problém
Tato hra je zábavná na dotykovém ovládání, ale mám k použití s hrami razer kishi a tato hra je kompatibilní s mým gamepadem, ale chová se divně, když v této hře spustím zápas (kurzor z nabídky je zaseknutý v online zápas, proto se nemohu hýbat ani střílet) a pokud máte čas, mohli byste se na tento problém podívat a zjistit, co můžete dělat?
Stáhněte si zdarma KUBOOM 3D: FPS Shooter pro Android. Podívejte se na snímky obrazovky, přečtěte si uživatelské recenze a porovnejte její hodnocení.
Mám chuť to hrát. Nepamatuji si vulcron ID
Jsem hotov... IM HOTOVO... JÁ M D O N E!! toto je rip off Pixel Gun 3d. je to VELKÁ aplikace. zabere to 227 MB (což je hodně místa) a Pixel Gun 3d může být větší aplikační hra (téměř 3 gigabajty), ale stojí za to. má nejlepší grafiku a je to RPG a nejlepší hra, jakou jsem kdy hrál. prosím smažte tuto hru
Přísahám, že nechci zapnout dalekohled, ale taky mě nutíš. Jak to mám asi udělat, no scope 360, když mě nutíš používat osciloskop 😞. Proveďte prosím nastavení, abyste toto přepnuli, protože je to opravdu nepříjemné. Pak se vrátím k této hře a budu pokračovat ve hře.
Dobře vypadající hra ale až na ty reklamy nedá se s tím hrát
Nemohu se dostat ke hře pro více hráčů, také jsem utratil 10 dolarů za coiny jen za to, že mě to nenechalo hrát
Nepracujte
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Azione ofr
Score! Match - PvP Soccer სპორტი aii
Tato hra je příjemná... Ale plná chyb a reklam se jen objeví a obrazovka zamrzne, pokud hledáte pixelovou hru, toto není možnost jít pro pixel gun 3d.
Tato hra mi můj účet nevrátí
Když jsem to hrál poprvé, dovolilo mi to otočit hlavu, ale když jsem nebyl nový, tohle jsem hrál
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Actie jxol
To je jako counter strike v minecraftu
Lobby's Lag je bezdůvodně velmi vysoký, prosím o změnu, která by hru trochu zlepšila.
Úžasná hra lepší než ta první 👏👌
Hra Dodo. „Naprosto ne kopie pixelové zbraně“. Ani se nenačte.
Tichý
Jsem sniper Vím, že to nebude pro všechny ppl, kteří hru hrají, ale mám rád odstřelování a jsou tam jen 2 odstřelovači awp a střelecká puška Používám pouze střelcovskou pušku, protože můžu a střílet zároveň místo awp také bych rád miluji, když přidají rány na zeď V této hře také plz přidejte další ostřelovače Už mě to nudí také můžete přidat přizpůsobitelné rozsahy, aby se ppl nenudilo stále to samé znovu a znovu také dělám drápy a teď můžu Nemluvte v chatu prosím opravte to😭
Tato hra je dobrá, ALE STÁLE MĚ ODHLASUJE ZE HRY KAŽDÝ KDYHRAJI, TOTO JE JEDINÝ PROBLÉM A VELMI LAGGY NESNÁŠÍM JI
Poté, co jsem po 3 letech začal s touto hrou znovu, myslel jsem si, že to bude jako normální, stejně zkušení nepřátelé, stejná preferovaná taktika a tak, ale ne jen lidé s vysokou úrovní, kteří vás nějakým způsobem zabijí na jeden zásah, opravte vaši hru.
Hrát si Pixel Apocalyptic multiplayer sim · Online hra - free ...
DÁTE MĚ S LIDMI, KTEŘÍ JSOU LEVEL 96, KDYŽ JSEM LEVEL 10 TAKÉ JE TAM HLOUBÁ ZÁVAHA S VYMAŽENÝMI GRNÁTY
Je to tak skvělá hra, škoda, že je nedoceněná a doufám, že si ji bude hrát hodně a spousta lidí
Tato hra je velmi příjemná
Nemohu si tu hru ani zahrát, když stisknu přihlášení se zařízením, píše se "načítání účtu", ale nic nedělá Nevím, jestli dělám něco špatně nebo je to proto, že mám samsung S10+ Ale prosím pomozte mi CHCI HRÁT SI!!!