Post by detusembdeajoh on Feb 6, 2022 3:44:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код багато ключів ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
Скачати Hole.io на Андроїд безкоштовно | mob.org
Мені подобається ця концепція, але здається, що я граю лише проти тупих, погано запрограмованих ботів, замість того, щоб бути справжньою багатокористувацькою програмою io. (Я майже завжди отримую десь між 1750-2250 балами в класичному режимі, а жоден з інших гравців не отримує більше ніж приблизно 300. У цьому немає ніяких проблем. ) Якщо я граю в режимі Battle Royale, я отримаю перше місце 9 з 10 разів. Знову ж таки, не складно чи весело. З цієї причини я не можу поставити більше 3 зірок.
Чудова коротка гра, в яку можна грати онлайн або самостійно. Примітка для редактора. Тепер, коли я трохи пограв, вам слід зменшити кількість охоплення екрана за допомогою різних отворів. Зокрема, останній скін, який ви можете розблокувати, — це вогняне кільце, але дим дуже важко побачити під час руху в певних напрямках. Але я люблю цю гру!
Мені подобається гра, але іноді вона гальмує, і там занадто багато реклами
Гра була чудовою, якщо не брати до уваги той факт, що багатокористувацька річ насправді брехня. Я хотів би, щоб це було місце, де ви ДАВНІСТЬ могли б використовувати Bluetooth і спілкуватися з реальними людьми, а не з ботами. Вкрай нерозумно, що розробники гри вирішили збрехати про те, що гра є багатокористувацькою, щоб підвищити рейтинги та заробити гроші на шахрайстві людей за те, що ви можете спілкуватися з іншими реальними людьми, які зараз грають у гру, хоча ви ні з ким не граєте. Вас обманюють.
Це чудовий спосіб втратити час. На жаль, реклами занадто багато. Це приблизно 2 хвилини відтворення до 1,5 хвилини реклами. Крім того, моя найбільша проблема полягає в тому, що ви не можете грати офлайн. Якщо у вас немає Wi-Fi, ви не можете грати.
Клас
Hole.io Árkádjátékok juf
Будь ласка, додайте більше карт і норежими а то вона втрачає інтерес!!!
Повне сміття. Хто додає 2 хвилини в середині гри. У цій грі не потрібен «ПІВЧАС» у 2-хвилинному раунді. Просто більше способів, яким вони намагаються засунути нам рекламу в горло. НЕ ЗАВАНТАЖУВАТИ!!!
це так добре, але реклами багато, тому мені байдуже
Я дуже люблю гру. Елементи керування прості в освоєнні, а випадковості достатньо, щоб нові гравці могли грати разом із ветеранами, але все ще мали пристойний шанс на перемогу. Однак нове оновлення дійсно зіпсувало гру. Нова карта грає добре, хоча елементи керування іноді відстають, але оригінальна карта майже не відтворюється, тому що вона більше не відображається належним чином. Будь ласка, виправте збої, які принесло це оновлення, я дійсно хочу поставити цій програмі п’ять зірок.
Це дивовижно, і якщо реклама турбує вас просто вимкніть Wi-Fi, мені це дуже сподобалося, я не знаю, чому так багато поганих відгуків про рекламу, наприклад, просто вимкніть Wi-Fi і бум
Катати Кульки гра Android Game - PHONEKY
іноді може підвисати (рухається тільки в одну сторону)
Загалом це хороша гра, але коли йде перерва, і ви натискаєте, щоб повернутися до гри, це завжди додавання, а я ненавиджу додавання
Гра в перерві. Справді. Колись було весело. Не додає більше не веселощів.
гра кльова
Ця гра була трохи веселою, але також надто нудною, щоб продовжувати грати та багато реклами
Раніше я весь час грав у цю гру, а нещодавно знову відкрив її через рекламу 🙄. Але ви буквально зробили цю гру неможливою для гри. У ньому дуже багато реклами. Це буквально перериває гру. Ви не можете обійтися буквально 1 хвилину без реклами. Це просто надмірно. До і після матчу, звичайно, але буквально в середині 2-хвилинного матчу? Про що ви думали...
Так гра класна але дуже багато реклами тому 3 зірок
Hole.io อาร์เคด wbp
У мене рекламі не багато, але будь ласка, будь ласка, перекладіть, хоч на вас, бо не зрозуміло, як виграти скіні
це добре. Редагувати: Чоловіче, я грав у цю гру майже 3 роки тому
Hole.io Аркадни luz
Дурня лагає постійно
Зо о л у 443 не поз мл Гр Грушевський кеш 6 г по етер к на в званнях ногу 46 34 3 у регіоні 443 напала
Раніше це було так весело, зараз дивишся рекламу більше, ніж насправді граєш у гру, це не весело і просто велика трата часу.
Найгірша гра. Додає кожну секунду. Чесно сподіваюся на це, тому що гра з найгіршими відгуками
Я поставив йому 3, тому що він не дає довгих додань, він дає багато. Також не можна грати без Wi-Fi. Це весело, я просто хотів би грати без Wi-Fi.
Гра, дійсно чудесна.Але багі,її портять.А так то 4/5.Молодці!
Я грав у це трохи назад, і мені все ще подобається, тому я поставив йому 5-зірковий огляд
Я люблю цю гру, але вона дійсно глюка. Коли я намагаюся грати, він не відповідає, а коли настає перерва, він показує вам рекламу.Я відчуваю, що це проблема, тому що іноді це повертає вас додому, і ви програєте. Також є один скін, який вам потрібно досягти максимального рівня, щоб отримати, але у мене є, і він не дав мені шкіру. Якби це не було проблем, то це було б 5 зірок.
Hole.io – Додатки в Google Play
Це була гарна гра минулого року. Тепер він перериває кожен рівень, на півдорозі, на одну хвилину реклами, від якої ви не можете уникнути. Потім ще один між рівнями. Більше не варто часу. Це було зруйновано.
фу
👍👎👍👎👍👎👍👎
Чудова гра, але... Забагато реклами! 😡
Потрібна кнопка довідки, і виправте БЕЗ РЕКЛАМИ, щоб вона працювала. Купив, ще є реклама, спробував відновити покупки, зависає тільки при завантаженні на екрані. Триватимуть оновлення.
Brothers in Arms™ 3 Arcade mym
Невірете ? Не потрібно написати це під 1грою . порахуйте до 50 та під подушкою буде лежа червоний айфон .Вірте в чудеса.
Шановні творці Hole.io! ви, творці, вирішили розмістити рекламу, тому гра тепер нудна через рекламу😒, жадібна правда🤑? Я хотів би, щоб ви покращили гру та видалили всю рекламу, тому що я збираюся видалити цю гру. Моя причина видалити її ?тому що це нудно, а реклама зробила це навіть нудним.😔 Будь ласка і дякую. 5 зірок, якщо гра покращиться (без реклами)
У мене не прогружається екран в місті а на острові усе горма покі три звізди
Ставлю 1 зірку бо це хуйова гра
Дуже люблю цю гру! Ви можете вимкнути дані/інтернет (або ввімкнути режим польоту) і грати без реклами. Що зробило б цю гру кращою, так це якби ми могли вибрати, на якій дошці ми хочемо грати (вона випадкова, і я постійно отримую ту саму дошку знову і знову) і якби вона зберігала високі бали для кожної дошки. Сподіваюся, у майбутньому ви будете мати нові дошки 😁
Hole.io Pelihalli hkv
Найпопулярніші додатки та ігри для iOS та Android 2018
просто можу сказати клас супер- пупер рекомендую
Я оцінюю це 5, тому що це одна з найкращих ігор, але я хотів би, щоб ви могли грати без Інтернету, щоб я міг грати в машині свого тата, щоб я не був борд
ал не
Buy Nylon Fabric USB Charging Cable Compatible with iOS Android Type-C Red: USB ... X555LP F555L X555LN Interface and HDD Hard Drive Board and IO USB Audio.
Hole.io Spillehall zvbr
Пристойну гру зіпсовано «перегляньте цю рекламу, щоб почати більше» тощо. Також впевнений, що це не багатокористувацькі, а посередні боти
нормальна 3☆☆☆
Прикольно