Post by detusembdeajoh on Feb 6, 2022 3:41:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ 2 Player games : the Challenge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 2 Player games : the Challenge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen kristályokat kódol ▞▞▞
▞▞▞ 2 Player games : the Challenge 2022 version ▞▞▞
Szerintem ez az egyik legjobb telefonos játék. Sok érdekes játék van benne. Egyedül ami nem tetszik az a sakkban hogy ki lehet ütni a királyt.?!? :/ És akkor ajánlom ha nem robottal hanem barátokkal játszod.
2 Player games : the Challenge Árkádjátékok aajt
If you want to play with your friend on the same device, this is the right game! But also if you have no friends to have fun in multiplayer on one device,
WindWings: Space Shooter อาร์เคด ypry
Elég jó. Játékötlet a fejlesztő számára, hogy versenyjátékot készítsen.
Elég jó csak a bot egy nagy büdös csaló
Kapcsolja ki az internetkapcsolatot, és ezt a játékot találja a legjobb játéknak, amellyel kihívhatja barátait. Nagyon tetszik ez a játék
Azonnali jó.Ajánlom!
Amire van, arra tökéletes.
Ez egy nagyon rossz játék, csak egy időmérés és az MB pazarlása, de ha ez a játék javítja az érintőképernyő érzékenységét, akkor 5 csillagot adok neki
Szuper móka és hosszú ideig szórakoztat. Rengeteg játék és nagyszerű játék. Biztos vagyok benne, hogy folyamatosan frissítem. Imádom 💓
Tők jó
Bár ezek a játékok aranyosak és lebilincselőek, van egy megbocsáthatatlan hibája a sakkjátszmának, nevezetesen, hogy a királyt el kell venni, nem csak sakkban kell tartani. Ezenkívül ahhoz, hogy a sakk EBBEN verziójában a király sakkban legyen, nem szükséges, hogy az ellenfél kilépjen a sakkból, mielőtt más figurákat mozgatna. Tehát a játék befejezése valójában a király ELFOGYÁSÁT jelenti. Elfogadhatatlan... de egyben gyerekesen bájos is, mint egy túl édes tál eperfagylalt.
Jó játék, de hazudik új játékkor
EZ NAGYON SZÓRAKOZÁS!! Ha nincs kivel játszani, van egy bot! És a pizza memória és a shuriken (idk varázslat) bambusz a kedvencem!!
Szuper jó 2 játékos játék, bárki játszhatja ezt a játékot. Szórakoztató, élvezetes és túl jó.
Sokszor a vezérlők nem működnek megfelelően.
Nagyon jó, de a hirdetésekkel van egy kis probléma
Tényleg nagyon szép játék, én és a rokonaim is nagyon szeretjük, és ami a legjobban tetszik benne, hogy net nélkül is működik. Bár vannak problémák a frissítésekkel kapcsolatban, ahogy azt mások is említették... de ennek ellenére értékeljük az erőfeszítéseket =)
Ez a leghülyébb játék, a bot szinte lehetetlen, mert nem tudod kiválasztani a bot lejárati szintjét, és a mini játékok buták, nincs értelme, és ha nem hiszed el, próbáld ki magad, azt javaslom, hogy ne használja ezt a játékot
Nekem jo
Frissíteniük kell a játékot, ahol a sakkot a szabályok szerint játsszák, és a botok nem tudnak nyerni, és a többi hasonló játékban úgy tűnik, hogy a botok igazságtalanok, mint például: golf, cash grab, versenyzés és pin labda. ezen kívül imádom a grafikát.
Véleményem szerint ez egy nagyon szórakoztató játék. Kifejezetten gyerekeknek.
Ez a játék unalmas és buta, csak pazaroltam az adataimat a letöltéshez, annyira unalmas a grafika.
Iki kişilik oyunlar Arcade iro
Ez nagyon vicces és sok szórakozást ad a játékosoknak, olyan sok játék van, de ez nem tetszik, nagyon 😁 örülök a játéknak
A Faltu játék időpocsékolás
Real challenges are waiting for you. Multiplayer. Start a journey with your adventure team.
jó játék, de némelyik játék annyira rosszul van elkészítve, hogy a nehéz egyszerű módban lehet valamit irányítani vagy eltalálni. javítsd meg a játékodat, de ezt nem szoktad olvasni, szóval vegyél minden gyűlöletet, és ismerd el, hogy probléma van a játékodban, és javítsd ki
Jeux à deux : multijoueur Arcade vit
Egy nagyszerű játék, amikor meg kell ölni az időt. Jó lenne, ha több lehetőség lenne a játékban, például a joystick mérete és néhány játékszűrő, ha további játékokat adnak hozzá.
Tényleg nagyon csodálatos játék Egy a sok játék közül
Szórakoztató, de az esélyek annyira valószínűtlenek és igazságtalanok, hogy az egyszerűen nevetséges.
amikor keményet választunk, akkor az MI-t kell keményen játszania, ne pedig te csinálj hibákat és veszítsünk el minden ésszerű ok nélkül, és ez az asztalitenisz játék annyira játszhatatlan, hogy ha mozgatjuk az ütőt, akkor a labda is a következő irányba mozog.
Az 1 Player Games az új, mindennapos játék számodra! ... Endless Boundary Pawn Boss Hello Kitty Memory Challenge Braindom Hidden Lands Bowling Hole vs Bombs
A játék jó, de a Chess Al csak szánalmas és ebben semmi sem létezik, amit sakkmattnak hívnak. Nem tudom melyik univerzumban kell megölni a királyt a győzelemhez És az AI kemény módban azt mondom, hogy más játékokban az egyszerű mód jobb ezen túlmenően, kérjük, javítsa a sakk mesterséges intelligenciáját a játékban. Bárcsak 0 csillagot adok neked, de a playstore mechanika miatt nem megy. Tehát ez az 1 csillag csak a kiállításra szolgál, de én 0 csillagot adok.
Jó játék, nem rossz, ha van testvéred, mindkettővel játszhatsz valamivel, játszhatsz a robottal, így olyan jó nap volt játékokat helyezni
4 indítás lenne, ha javítaná azt a kis joystickot a jobb irányítás érdekében, és 5 indítás lenne, ha lenne online funkció! ❤️
Nagyon NAGYON NAGYON JÓDD!!!! A JÁTÉK KÉT JÁTÉKOS JÁTÉK VAN, ÉS AMIKOR UNATKOZTAM ÉS AMIKOR NINCS BARÁTAM!! JÁTSZOK ROBOTTTT-TEL!!! NAGYON SZÉP!!!!!!!!!!! KÉRJÜK, TELEPÍTSD MINDENKINEK EZT A JÁTÉKOT, ÉS KÉRJÜK, KÉRJÜK, LÁJKOLJON MEG
Ez a játék fantasztikus, de vásárolnia kell egy hóhért a játékban, de már annyira jó, hogy nem szeretem, IMÁDOM!
Léghoki az ai keményen követi a csákányt, ami lehetetlenné teszi, hogy legyőzzük a kosárlabdát. Az ai minden lövést nehéz csak játszani Normál vagy könnyű ez a játék még a hirdetéseket is szívja, csak hirdetéseket ad a játékain
szép
2 Player games : the Challenge آرکید zzzf